quote top

Logo

Opleidingen

Westerbeek COD bv is een toonaangevende opleider als het gaat om integrale schuldhulpverlening. Onze opleidingen zijn gericht op mensen met een HBO werk of denkniveau. De basisopleiding "Schuldhulpverlening" geeft startende schuldhulpverleners een solide uitgangspositie om zich te ontwikkelen tot een professional.

Open opleiding

Onze basisopleiding "Schuldhulpverlening" start in 2018 in het voorjaar en najaar en wordt gegeven in Hilversum of Utrecht.   
Lees meer >>

Incompany-opleidingen

Naast deze opleiding zijn bij Westerbeek op maat incompany in te kopen die op maat gemaakt en afgestemd worden op de leerdoelen van het team schuldhulpverleners binnen uw organisatie.

Denk bijvoorbeeld aan opleidingen als:

Maatwerkopleidingen

Ook voor professionals of vrijwilligers die geen schuldhulpverlener zijn waarbij de cliƫnten wel regelmatig te maken hebben met financiƫle problemen kan Westerbeek COD bv een maatwerkopleiding aanbieden.

Onze opleiders zijn zelf schuldhulpverlener (geweest) en leiden dus niet alleen op vanuit de theorie, maar juist ook vanuit de praktijk.

Onze opleidingen sluiten aan bij de gedragscode van de NVVK en de eisen van de NEN-certificering.

Start met de cursus Praktijk van de Schuldhulpverlening!

De nieuwe data voor de opleiding tot schuldhulpverlener in 2018 zijn bekend. Geheel nieuwe opzet van de cursus met online modules om ook thuis met de stof bezig te zijn. Opgezet volgens schuldhulpverlening nieuwe stijl van de NVVK.

meer informatie >